2015 yaz modası trendleri şık tasarımların yanı sıra canlı ama aynı zamanda karizmatik renkleri ile göz dolduruyor. Kendine özgü bir stil ve görsellik sunan bu trend renkler 2015 yaz modasına kelimenin tam anlamıyla zevk katıyor.

Lacivert: Özellikle klasik moda tarzı kıyafetlerde kullanılan lacivert rengi elbise, etek, gömlek ve pantolanlara mükemmel yakışıyor.

yaz modasında renkler

yaz modasında renkler

Pas Rengi: İlk izlenimde kırmızı, turuncu ve kahverengi tonlarının karışımını anımsatan ama aslında tamamen kendine özgü bir tabiatı olan pas rengi 2015 yaz modasına farklı bir hava katıyor. Bol kesim tek parçalar ve elbiselere çok yakışan pas renginde, transparan ve şeffaf kumaşlar tercih ediliyor.

yaz modasında renkler

yaz modasında renkler

Altın Rengi (Mari Gold): 2015 yaz trendlerinde abiye ve gece kıyafetlerinde altın sarısı renk tam not alıyor. Siz de klasik renkleri tercih etmeden önce bu şık ve saygın rengi kendinizce bir düşünün.

yaz modasında renkler

yaz modasında renkler

Marsala: Marsala rengi bu yaz sezonunda abiye ve elbise tasarımlarına farklı bir şıklık ve güzellik getiriyor. Pantona Renk Enstitüsü’nce 2015 yılının rengi olarak tanımlanan marsala, farklı kıyafet modellerinde, çanta ve aksesuarlarda sıkça görülecek.

Yoruma Kapalı.