2018 ilkbahar yaz modasında en çok merak edilen özellikle terlik modası oldu. Şimdiye kadar parmak arası ya da açık burunlu düz ya da yüksek topuklu terlikler moda olurken, yeni sezonda burnu kapalı terlik modası yaşanacak gibi gözüküyor.

İlkbahar yaz sezonunda kapalı burunlu terlik modasında çok yüksek topuklar dikkat çekmiyor. Farklı topuk stillerinin yer aldığı koleksiyonlarda sade desenlerin yanı sıra oldukça gösterişli ve kısa topuklu olan modelleri de görebilirsiniz.

Yeni sezon içinde aynı zamanda siyah ve beyazın birlikteliğini de sıklıkla birçok kıyafette göreceğiz. Aynı uyumlu beraberliği 2018 ilkbahar yaz koleksiyonlarında kapalı burunlu terliklerde de görebilirsiniz.

slippers-3887_640

Topuk Boyutları Değişiyor

Düz ya da az topuklu olarak tercih edilen kapalı burunlu terlik modelleri içinde sade tasarımları da görebilirsiniz.

Özel davetler ve şık kıyafetleriniz ile de oldukça uyumlu bir beraberlik kuracak olan kapalı burunlu terlikler ise oldukça şık seçimler arasındaki yerini alıyor.

Yeni sezonda tatil planlarınızı yaparken ve bavulunuzu hazırlamadan önce mutlaka kapalı burunlu terlik modellerinden birkaçını yanınıza almayı ihmal etmeyin.

Yoruma Kapalı.