Kompozit Deck Nedir?

90’lı yıllarda plastik kompozit zemin kaplaması keşfedildiğinde mekân sahipleri daha yüksek fiyat ve sınırlı renk seçimi olmasına rağmen bunu memnuniyetle benimsediler. On yıl sonra, şirketler yeni kompozit deck ürünler sunmaya başladığında, yeni kesilmiş sedir ve Brezilya cevizlerine benzeyen, ancak asla griye dönüşmeyen bu bileşikler popülerliğini başlattı.

home-office-569153_640

Kompozit Deck Malzemelerin Avantajları ve Kullanım Alanları

Lamine edilmiş kaplamalar ve diğer yapı malzemeleri genellikle boyanırken gerçek ahşap ile özdeş bir benzerlik taşırlar ve üretilen ürünler olduğundan neme karşı aynı hassasiyete sahip değildirler. Kompozitler ise su, nem ve rutubetten etkilenmeyerek yıllarca sağlam ve şık bir şekilde kullanılabilir. Hybrid kompozit deck malzemesi sağlam oluğu kadar hafif bir ürün olduğu için her türlü mekânlarda kullanılabilir.

Kompozit malzemeler, genellikle evlerin, ofislerin ve mimari parçaların yapımı için gerekli malzemeleri içerir. Ürünler arasında yüzme havuzları, banyo armatürleri, duvar panelleri, çatı kaplama, mimari örtüler bulunur. Doğal görünümlü, alüminyumla güçlendirilmiş iç tasarıma sahip daha güçlü yeni kompozit deck ürünler için www.kompozitdeck.com.tr web adresini ziyaret ederek daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Yoruma Kapalı.