İki ya da üç renkle başlayan hatta daha fazla rengin bile bir arada kullanıldığı ekose montlar gelecek kış sezonuna imzasını atacak gibi görünüyor. Öyle ki daha şimdiden vitrinler bu desenlerdeki montlar ve paltolarla süsleniyor.

ekose kaban

ekose kaban

Ekoseyi Kombinlerken Dikkat!

Ekose kullanım açısından hem avantajlı hem de dezavantajı bir desendir. Çünkü göze kolay geliyor olsa bile ekose kombinlemek zordur ve modacıların da bu konuda her daim kadınlara uyarıları oluyor. Bu uyarıların ortak paydası, ekose kullandığınız zaman diğer parçaların daha sakin olması gerektiği yönünde. Çünkü ekose en sade ve soluk bir parçayı bile renklendirme özelliğine sahip olduğu için ekose bir eteğin üzerine yine karışık renklerden oluşan bir kazak giymemelisiniz.

ekose çanta

ekose çanta

Eğer en dıştaki parçanızın deseni ekose ise -ki bu bir mont ya da palto olabilir- o zaman içinize giydiğiniz ürünler tek renk olsa daha iyi olur. Belki tek renk bir elbise giyebilirsiniz ya da yine tek renklerden oluşan pantolon ve gömlek tercih edebilirsiniz. Böylece göz yoran bir tarzdan ziyade daha sakin ve cool bir hava yakalamış olursunuz.

Yoruma Kapalı.