Bu yıl yaz aylarında modada geçmişin ruhunu hissedebileceğimiz bir trend hakim oluyor. Retro akımların etkisinin hissedildiği 2015 bayan yaz modasında 70’li yıllar tekrar kıyafetler ile canlanıyor.

2015 bayan yaz modası

2015 bayan yaz modası

Süet kıyafetler bu yaz sezonunda en fazla karşılaşacağımız trend olarak karşımıza çıkıyor. Yaz modası parçaları arasında sıcak havalarında giyebileceğiniz incecik süet kumaşlı birbirinden şık gömlek, etek ve elbise modelleri sizleri bekliyor.

Retro Kıyafetler

Askeri tasarımlar ise bu yaz yine moda olmaya devam ediyor. Haki renginin sıkça kullanıldığı trençkotlar ve parkalar bu sezonun en önemli parçaları arasında yer alıyor.

2015 bayan yaz modası

2015 bayan yaz modası

Hippi modası ile 70’li yılların bohem havasını kıyafetleriniz ile yansıtmaya da hazır olun. Bu yaz boho stili elbiseler, platform sandaletler, ispanyol paça pantolonlar rengarenk tasarımları ile kombinlerinizi daha alternatif bir tarz içerisinde yaratmanızı sağlayacak.

2015 bayan yaz modası

2015 bayan yaz modası

Retro ağılıklı bir sezon olacağı için retro akımı denildiği zaman akla ilk gelen kareli desenler ise kataloglardaki yerini almaya başlamış durumda. Kareli desenler 1950’li yıllardan ilham alınan tasarımlarda sıkça kullanılacak.

Yoruma Kapalı.