Her sezon kreasyonların parlayan bir yıldızı, öne çıkan bir parçası mutlaka olur. Örneğin önceki yıllarda bu; deri ve military aksesuarlarıyken, bu yılın gözde parçalarından biri, geçen yıllarda çok da göz önünde olmayan transparan olacak.

yarı transparan

yarı transparan

Her ne kadar kış ayları için, ince bir kumaş olması sebebiyle ideal bir parça gibi görünmese de doğru kombinlerle birlikte kullanıldığında birçok kadının vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Transparanın Yeni Yüzü

Normalde tek başına giyildiği düşünülen ve bu sebeple kış aylarında çok da tercih edilmeyen transparan modeller, bu yıl önceki senelerden farklı olarak kat kat kombinlenecek ve ortaya yepyeni bir tarz çıkacak. Şöyle ki; transparan ve boğazlı bir bluzun üzerine gömlek giyip sokağa çıkmak mümkün olacak.

transparan

transparan

Ayrıca yalnızca bu şekilde değil, kısa kollu bluzların veya elbiselerin içine uzun kollu transparan parçalar giyilebilecek ve kollar açıkta kalmayarak transparan detayıyla süslenmiş olacak.

moda transparan

moda transparan

Bu sene transparanı farklı kılan özelliklerden bir diğeri de yalnızca klasik siyah renginin değil, birçok canlı renginin de kullanılacak olması. Örneğin gömleğin içine giyilecek transparan kumaşın rengi siyah değil de sonbaharın en gözde renklerinden olan gül pembesi olacak.

Yoruma Kapalı.