Aksesuar kıyafetleri tamamlayıp en doğru kombinasyonu yaratmanızı sağlar. 2016 aksesuar modası bayanların giyimlerinde farkındalık yaratacak olan tasarımlardır. Farklı beğeni ve zevklere göre değişen aksesuar seçimleri ayrıca giyim stilini göre de farklılık gösterir. Kıyafetlerde olduğu gibi aksesuarlarda da moda değişimlerin yaşanıyor. Yeni sezon ile birlikte aksesuarlardaki değişim oldukça dikkat çekici oldu.

Aksesuar Tasarımları

2016 Aksesuar Modası

2016 Aksesuar Modası

2016 Aksesuar modasında en çok dikkat çeken aksesuar ise kolyelerde yaşanıyor. Zincirlere ağırlık veren aksesuar modası kombinasyonlardan uzun, farklı renk ya da zincir aralıkları büyük olan modeller ilk göze çarpan kolye tasarımlarıdır. Kolyenin yanı sıra bileklik olarak da zincirlerden yararlanılıyor.

İzim yazılı kolyeler, büyük ve taşlı küpelerin yanı sıra oldukça iri olan takılar 2016 yılı aksesuar modasında adından söz ettiren modeller arasında yer alıyor. Özellikle taşlar kolye, küpe, yüzüklerde oldukça sık kullanılıyor.

Minimalist giyim stilini tercih eden bayanların kullanımına özel olarak tasarlanmış olan minimalist aksesuarlar da 2016 aksesuar modası içinde yerini alan takılar arasında bulunuyor.

Yoruma Kapalı.