Giyim yaşamın her alanında son derece önemli olsa da parti ve özel davetlerde bu durum daha hassas ve daha önemli bir hale geliyor. Hem modayı takından takip eden güncel bir tarza sahip olmak hem de partiye katılan diğer bayanlarla hiçbir parçada pişti durumuna yakalanmamak bayanlar için büyük bir önem arz ediyor.

parti

parti

Sade ve Şık Olmak Önemli

2016 Kış parti modasında genç kızlar için sadelik daha fazla ön planda yer alıyor. Parti elbisesi alternatifleri yoğun olarak olmasa da sade desenler ilgi görürken, elbisenin tamamı desenli olsa da model yönünden sade elbise modelleri de ilgi görmeye devam ediyor. 2016 kış parti modası elbiseleri şık ve sade oldukları gibi en çokta tulumlar modaya yön veriyor. Genç kızlar sade bir tulum seçimi ile partinin en şık ve en dikkat çekici kızı konumuna gelebiliyor.

parti modası

parti modası

Tulum giymeyi tercih etmeyen genç kızlar için modanın bir diğer popüler parçası ise dantel parçalar oluyor. Dantel ile arası iyi olmayan ve tulumda tercih etmek istemeyen genç kızlar için kloş etekler, midi etekler ve mini etekler hem sadelikleri hem de desenli ancak sade tasarımlardaki modellerde popüler ürünler olarak ön plana çıkıyor.

Yoruma Kapalı.