Günlük giyimin vazgeçilmezleri arsında yer alan jean artık başlı başına bir giyim stili olarak da değerlendiriliyor. Moda rüzgarlarından etkilenerek her yeni sezonda bambaşka görünümlerle karşımıza çıkan jean pantolonlar, ceketler ve etekler yeni sezonda çok daha asi ve kışkırtıcı bir duruş sergileyecek. Özellikle kot pantolonlar yırtık ve sökük trendini yaşatmaya devam ediyor.

Jean Paçaları Sökülüyor!

jeans-428614_640Bu sezon jean pantolonların paçaları büyük değişime uğradı. Asimetrik kesim paçalara sökük paça görünümü ve aynı zamanda yırtık paça görünümü de eşlik ediyor. Sokak modasında kendine hemen bir yer edinmeyi başaran bu dizayn pek çok markanın yeni kreasyonunda ön plana çıkmaya başladı.

Yırtık jean modası ise pantolonların diz bölgesinden bir miktar yukarıya çıkarak kalça altına taşındı. Kalçanın hemen altında derin yırtıklar olan kot pantolonlarla boy göstermeye kendinizi hazırlayın. Kot ceketlerde ise pilot kesimler yerini boyfriend kesime bırakıyor. Daha salaş ve daha uzun bir duruş sergileyen boyfriend jean ceketlerle stilinizi gözler önüne serebilirsiniz. Kot etekler bu sezon gözden düşüyor. Jean etekleri bu sezon dolaplarda tozlanmaya yüz tutacak.

Yoruma Kapalı.