Havaların soğumaya başladığı şu günlerde yavaş yavaş botlara ihtiyaç duyulmaya başlandı. Yağmurlu ve soğuk havaların kurtarıcısı olan botlar, özellikle bayanlar tarafından sevilerek kullanılıyor. 2017-2018 bayan bot modelleri çeşitlilikleri ile dikkat çekiyor.

Yeni Sezon Bot Modelleri

2017 sonbaharı ve 2018 kışında sık sık göreceğimiz bot modelleri, çeşitlilikleri ile her zevke hitap etmeyi başarıyor. Bu yıl 2017’nin diğer mevsimlerinde olduğu gibi özellikle kalın ve yüksek topuklara çok sık rastlanacak.

Bot modelleri topuklarına ve boğaz uzunluklarına göre değişik modellere ayrılıyor. Boğazı bilekte olan botlar, özellikle sonbahar için çok uygun. Kış aylarında karlı günlerde ise boğazı daha uzun bot modelleri tercih edilebilir.

Yüksek topuklu botlar, tüm bayanların zevkine hitap edecek tarzlarda tasarlanmış. Birbirinden güzel yüksek topuklu botlar özellikle iş hayatında çok şık bir şekilde kullanılabilir. Spor botlarda bu yıl; geniş boğazlar, zımba, zincir ve toka detayları dikkat çekiyor. Bağcıklı modeller ise her zaman olduğu gibi bu sezonda var. Kahverengi, siyah ve bordo en trend renkler arasında yer alıyor.

Yoruma Kapalı.